Wij creëren en realiseren uw impact

We creëren innovaties voor zowel multinationals als slimme startende bedrijven en professionals van over de hele wereld. Door de gebruiker centraal te stellen en de vraag achter de vraag te achterhalen, dringt ontwerpbureau npk design door tot de kern van de probleemstelling. We streven naar oplossingen met een hoge functionele kwaliteit, het optimaal benutten van materialen, en focussen op duurzaamheid in ontwikkeling.

Onze resultaten ontvangen waardering en succes over de hele wereld.

Onze missie

Connecting the dots

We verbinden verschillende interessegebieden en disciplines, we vertalen inzichten en vereisten naar samenhangende proposities, we schetsen de contouren en tonen het grote geheel in levendige details.

We treden buiten de gebaande paden

We benaderen elke opdracht met een open, vrije blik en verkennen eerst alle mogelijkheden. Wij geloven dat dit de sleutel is tot onze creativiteit.

We houden van uitdagingen

Innovatie kan spannend zijn, maar we hebben het al eerder gedaan. We vertrouwen op onze 40+ jaar ervaring.

We houden het graag simpel

Het creëren van eenvoud is een complex proces. We ontrafelen elk probleem en brengen de essentie ervan over. Onze oplossingen zijn allemaal gebaseerd op deze essentie. Designprijzen zijn motiverend maar hebben niet de prioriteit.

We willen experimenteren

Door prototypes te bouwen en continue iteratie te omarmen, leren we door te doen en krijgen we grip op complexe vraagstukken.

We zorgen ervoor dat het werkt

Wij denken en doen gelijktijdig om concreet vorm te geven aan onze ideeën. We hebben vertrouwen in ons team en ons netwerk om te kunnen realiseren wat we beloven.

We zien afval als verloren winst

We willen relevant zijn voor onze klanten, hun merk en klanten en de wereld om ons heen. We willen duurzame ontwerpen en circulaire zakelijke kansen creëren. Duurzaamheid loont altijd.

We zijn eerlijk

We willen het beste voor onze klanten, we zijn ruimdenkend, realistisch en direct op een zeer professionele manier. Betrek alleen het beste, we hebben veel te bieden.

Partners

De drie partners, Jos Oberdorf, Janwillem Bouwknegt en Herman van der Vegt vormen samen het managementteam van ontwerpbureau npk design. Zij hebben alledrie jarenlang ervaring in hun eigen expertisegebieden. Als u kiest voor samenwerking, heeft u altijd direct contact met een van hen. Zij zorgen voor de juiste integratie van innovatie en zakelijk inzicht.

Interdisciplinair overleg en samenwerking met voor u relevante wetenschappelijke organisaties of leveranciers garanderen de best practices en ideeën voor uw projecten. De partners zijn altijd betrokken in projecten en beschikbaar voor projectconsultatie en review.

Jos Oberdorf

Jos Oberdorf

Als partner van npk en ex-hoogleraar Product Architecture Design aan de TU Delft past Jos graag theorie toe in de praktijk. Zijn ontwerpstrategieën en evenwichtige ontwerpconcepten zijn theoretisch altijd goed onderbouwd.

Herman van der Vegt

Herman van der Vegt

Probleemoplossend ontwerper met meer dan 25 jaar projectmanagement ervaring in complexe projecten. Specialist op het gebied van nieuwe energieën, maar ook binnen de semicon en de medische industrie. Is sterk overtuigd dat designinnovatie de motor is voor de transitie naar een circulaire economie.

Janwillem Bouwknegt

Janwillem Bouwknegt

Visionaire ontwerper met sterke productontwikkeling- en 3D-vaardigheden. Werkt al ruim 20 jaar voor zowel grote merken als innovatieve startups. Is als design director de coach en sparringpartner voor onze ontwerpers.

Team

Opdrachtgevers