ontwerpbureau voor uw merk en markt

Bent u op zoek naar nieuwe kansen waarmee u zich onderscheidt van uw concurrenten?  Wilt u uw merkpotentieel vertalen naar zinvolle, gewenste producten en diensten? Wat heeft u nodig om duurzamer te worden, en hoe kunt u veranderingen in gang zetten? Het in Leiden gevestigde ontwerpbureau npk design geeft op professionele, inventieve manier vorm en inhoud aan uw uitdagingen.

Wie zijn we

Ons toegewijde team bestaat uit ontwerpers, engineers en bouwers die graag complexe puzzels oplossen. We denken in scenario’s en risico’s, experimenteren om de oplossing te vinden en begeleiden u in het hele innovatieproces. Vanaf het identificeren en visualiseren van goede kansen tot het ontwerpen en ontwikkelen van geïntegreerde oplossingen. Goede begeleiding van de productie-opstart en implementatie dragen bij aan uw succes op de markt

Lees meer
ontwerpbureau npk design
ontwerpbureau npk design

Duurzame oplossingen

Wij geloven dat innovatie de motor is voor verandering en aanpassing aan de nieuwe wereld om ons heen. Als u kiest voor innovatie, zijn wij met ruim 40 jaar innovatie-ervaring uw sterke partner. We stellen de markt en de gebruiker centraal bij onze duurzame oplossingen. En we zien de voordelen die technologie ons hierin te bieden heeft.

Uw impact

Om het simpel te houden: wij zijn er om uw maximale impact te realiseren.

Alexander Ponte
purchase manager at ZEG

npk delivers excellent work in a very short period of time! Their technical possibilities and sample making qualities are amazing! It is good to have npk design on board!

Nellie Schipper
Nellie Schipper
Chief operational officer BiosparQ

De best passende omschrijving van onze samenwerking met npk design in 2 woorden: ALLES KLOPT. Alles omvat dan professionaliteit, brede expertise en ervaring, grote flexibiliteit, snelheid in meedenken en aandragen van oplossingen. Kortom: goede match & chemie.

Fluxion by npk design
Sophie van Dijk
CEO of GumCare companion

We zijn ontzettend tevreden over de praktische, maar toch kritische aanpak van npk design. Hun inzet, bereidwilligheid en flexibiliteit in combinatie met hun kennis en ervaring heeft ervoor gezorgd dat we de Fluxion op korte termijn in de markt konden zetten met een startup-budget.

Welke projecten hebben we gedaan

Mystic by npk design

Mystic

Stoere watersporthelm met maximale bescherming en comfort

ASML by npk design

ASML

35+ jaar samenwerking tussen ASML en npk design

Covestro by npk design

Covestro

Win-win situatie: gebruiksgemak én minimaal materiaalverlies

Laten we kennis maken

Klaar om samen te werken aan uw unieke innovatie om zo het verschil te kunnen maken? Laten we kennis maken