Moderne familie AXA kabel- en kettingsloten

AXA Bike security

AXA Absolute en Resolute kabel- en kettingsloten


npk design en AXA Bike Security werken al jaren succesvol samen aan unieke fietsaccessoires. Na de ontwikkeling van de AXA Victory ringsloten, AXA Foldable vouwsloten en de AXA Fit compacte kettingkast, zijn we nu ook designpartner voor de AXA Absolute en Resolute kabel- en kettingsloten serie.

Het assortiment van de AXA Absolute en Resolute bestaat uit lichte kabelsloten geschikt voor een kinderfiets, tot zware kettingsloten die zijn goedgekeurd door fietsverzekeraars. Naast varianten met een sleutel zijn ook kabel- en ringsloten met een cijfercode opgenomen. De AXA-safety index varieert van klasse 3 tot 14.

AXA by npk design
AXA by npk design

Van een reeks van afzonderlijke sloten naar één productfamilie

Onze designers hebben het hele assortiment AXA Absolute en Resolute kabel- en kettingsloten ontworpen. Zorgvuldig gekozen ontwerpelementen maken van alle afzonderlijke sloten één productfamilie met een duidelijke AXA identiteit. Het begint altijd met creatieve sessies waarin een groot aantal richtingen al schetsend wordt verkend. Dit leidt tot een hele wand vol ideeën en schetsen, waaruit de meest geschikte richtingen worden gekozen. Die werken we digitaal verder uit en presenteren we aan onze opdrachtgever. Samen kiezen we dan het uiteindelijke concept, waarna het ontwerp definitief wordt gemaakt.

AXA by npk design
AXA by npk design
AXA by npk design
AXA by npk design
AXA by npk design

Snelle communicatie en betrouwbare designpartner

Door de ontwikkeling van een groot aantal producten hebben wij ons de AXA identiteit ‘eigen’ gemaakt. Onze designers begrijpen precies wat AXA sloten in het fietssegment herkenbaar maakt. Ook de communicatie tussen onze engineers en die van AXA verloopt heel soepel, wat het productontwikkelingstraject extra versnelt.

Samen met AXA bedenken we slimme oplossingen voor de fiets van morgen.

AXA by npk design

Meer informatie

Meer informatie over dit project?
Nieuwsgierig naar wat npk design voor u kan betekenen?
Neem dan gerust contact op met Janwillem Bouwknegt.

Janwillem Bouwknegt

meer projecten