Rank, compact en gracieus

Geesa

Tone badkameraccessoires


We zijn uitermate trots dat we met het designteam van Geesa, de Nederlandse topproducent van badkameraccessoires, een geheel nieuwe collectie badkameraccessoires hebben mogen ontwerpen. Rank, compact en gracieus; deze woorden typeren Tone. De verleidelijke eenvoud en het slimme design van de accessoires maken dat Tone zich thuis voelt in zowel een modern als weelderig interieur. De sierlijke belijning is subtiel en sterk tegelijk. Ingetogen, maar toch krachtig genoeg om iedere badkamer te laten stralen.

Geesa by npk design
Geesa by npk design
Geesa by npk design
Geesa by npk design

Slank en elegant

Tone is een functionele productlijn die het ontwerp van een toch al met zorg gedetailleerde badkamer, particulier, in cruiseschip of hotel, helemaal afmaakt. Slank en elegant zonder fragiel te worden. Geometrie op een andere manier geïnterpreteerd dan bij bestaande productlijnen. Vriendelijk en licht organisch zonder de gewenste harmonie met een moderne badkamer uit het oog te verliezen.

Het Tone programma is zodanig van opzet dat ingespeeld kan worden op klant specifieke wensen, bijvoorbeeld de breedte van een handdoekhouder. Ook de wens het Tone programma retrofit op de muurplaten van andere Geesa productlijnen te kunnen monteren heeft het ontwerpteam kunnen realiseren.

De opdracht voor Geesa sluit perfect aan bij de manier waarop wij het liefst werken; in de conceptfase met behulp van handschetssessies de juiste richting definiëren, en vroeg en veel prototypen om de vorm- en glansdetails te perfectioneren.

Meer informatie

Meer informatie over dit project?
Nieuwsgierig naar wat npk design voor u kan betekenen?
Neem dan gerust contact op met Jos Oberdorf.

Jos Oberdorf

Meer projecten