Strak ontwerp voor een perfecte pasvorm op elke e-bike

Herrmans

Fietsverlichting voor e-bikes


npk design heeft voor Herrmans, een Finse OEM fabrikant voor fietsaccessoires, fietsverlichting voor e-bikes ontworpen. Een eigentijds ontwerp, passend bij de laatste trends in fietsdesign. Door het dagelijkse contact met de klant verliep het project agile en bleef iedereen er nauw bij betrokken. Het eindproduct heeft een hoge lichtopbrengst, is duurzaam, betrouwbaar en bovenal snel te monteren op iedere fiets.

Herrmans by npk design
Herrmans by npk design
Herrmans by npk design

Slim ontwerp

De verlichting bestaat uit één behuizing, uitgevoerd in kunststof en/of aluminium, een lens en een omlijsting. Hiermee kunnen voorlichten in 5 verschillende combinaties worden samengesteld. Van het achterlicht bestaat er een variant met en zonder remlicht.

Herrmans by npk design
Herrmans by npk design

Design for assembly

Omdat de lamp volledig geautomatiseerd en in grote aantallen in Finland wordt geproduceerd, is dit project een perfect voorbeeld van ‘design for assembly’. Alle elementen van het product zijn qua ontwerp en techniek verfijnd om dit mogelijk te maken. Naast de montage van het product zelf, is de installatie van de verlichting op de fiets geoptimaliseerd door de nieuwe connectoren die we hebben ontwikkeld.

Herrmans by npk design

Facts and Features

Met zijn niet-verblindende dimlicht en grootlicht voor off-road fietsen, een scherpe scheidingslijn en een homogeen en breed lichtpatroon is de Nordic Serie geoptimaliseerd voor stedelijke omgevingen. De aluminium uitvoering van de behuizing zorgt voor een compacte koeling van high-power LED’s. De reflector en het armstuk zijn voorgemonteerd en dankzij de nieuwe connector van dit model is de installatie volledig gereedschapsloos.

Herrmans by npk design
Herrmans by npk design

Meer informatie

Meer informatie over dit project?
Nieuwsgierig naar wat npk design voor u kan betekenen?
Neem dan gerust contact op met Janwillem Bouwknegt.

Janwillem Bouwknegt

meer projecten