Non-stop innovation in LED lighting

Ledeshi

LED made easy armatures product line


Het Chinese bedrijf Ledeshi is specialist op het gebied van verlichting. Het ontwikkelt en produceert energiebesparende verlichtingsproducten, LED armaturen en accessoires zoals Halogeen transformatoren, TL ballasten en LED-drivers. De kennis die Ledeshi heeft opgebouwd als OEM toeleverancier van voor grote wereldspelers, en de ontwerpen van npk design hebben geleid tot een eerste succesvolle serie LED armaturen: LED MADE EASY.
Deze serie wordt ieder jaar uitgebreid met nieuwe modellen en versies. De samenwerking met npk design heeft ons non-stop innovaties in LED verlichting gebracht. Hiermee hebben we een toonaangevende positie in de markt verworven. Een positie die we nog jaren willen vasthouden.

Ledishi by npk design

“Non-stop innovation with npk design in LED lighting brought us the position we have today”
Mr. Zhang
CEO Ledeshi

“We moesten nieuwe wegen vinden en een geheel nieuwe positie voor LED Made Easy van Ledeshi veroveren.”

Wolfram Peters
npk design

concepting

Ledeshi kwam met een open vraag naar npk design: kunnen jullie in samenwerking met ons kwalitatief hoogstaande LED armaturen ontwikkelen en ons helpen deze producten naar de wereldmarkt te brengen? Brand positionering, product portfolio, brochures, website en beursstands werden grondig onder de loep genomen, ontwikkelt en vormgegeven.
Binnen het fantastische LED concept dat in de markt is gezet, lukt het sindsdien om elk jaar het productpalet aan te vullen met nieuwe ontwerpen en nieuwe functionaliteit die de gebruiker meer en meer waardeert.

Ledishi by npk design

product design

Ledishi by npk design

communication design

Ledishi by npk design

engineering

Ledishi by npk design

testing

realisation

Op basis van de zorgvuldig ontwikkelde strategie is een product road map opgesteld die doorlopend wordt verbeterd. Zowel de reacties uit markt, de terugkoppeling van gebruikers als het integreren van nieuwe technische ontwikkelingen heeft de continue aandacht van het team. Verschillende kleuren licht, instelbaarheid, dimbaar en op afstand bedienen, met of zonder smartphone, zijn niet meer weg te denken uit het programma.
Een programma van 10-tallen armaturen met de mooiste productietechnieken vervaardigd. Producten die vele jaren mee kunnen, zowel esthetisch als functioneel.

Meer informatie

Meer informatie over dit project?
Nieuwsgierig naar wat npk design voor u kan betekenen?
Neem dan gerust contact op met Jos Oberdorf.

Jos Oberdorf

meer projecten