Grote ruimtes aantrekkelijk verlicht

Noxion

Tyr LED Highbay armatuur


Bij verlichting in industriële hallen, magazijnen en logistieke centra komen extra uitdagingen kijken, zoals betrouwbare en langdurige bescherming tegen water, stof, trillingen of hoge omgevingstemperaturen.Tyr overwint deze uitdagingen moeiteloos, zonder afbreuk te doen aan de lichtkwaliteit en energie-efficiëntie.
Met Tyr gaat het energieverbruik omlaag bij normconforme verlichting zonder dat de verlichtingssterkte of het verlichtingscomfort vermindert. Door de hoge lichtstroom en accurate lichtverdelingen zijn minder armaturen nodig. Dit bespaart extra investeringen en installatiekosten. Verder heeft Tyr ingebouwde bewegingssensoren en daglichtafhankelijke lichtregeling om energieverbruik nog meer te verminderen.

Nordeon by npk design
Nordeon by npk design
Nordeon by npk design
Nordeon by npk design

Het ontwerp maakt Tyr aantrekkelijk voor architectonisch veeleisende openbare ruimtes zoals markten, beurshallen, stations of luchthavens. We hebben gekozen voor gegoten aluminium om het gewicht zo veel mogelijk te beperken en een optimale warmtehuishouding in het armatuur te realiseren.

Prototypes

De prototypes werden gemaakt in onze eigen werkplaats. Ze waren een succes voor Noxion’s sales team op de Light and Building, de grootste beurs voor verlichting in Europa.

Nordeon by npk design
Nordeon by npk design
Nordeon by npk design
Nordeon by npk design

Meer informatie

Meer informatie over dit project?
Nieuwsgierig naar wat npk design voor u kan betekenen?
Neem dan gerust contact op met Jos Oberdorf.

Jos Oberdorf

meer projecten