Pure architectonische verlichtingsarmaturen

Purati

Een serie architectonische spots

Het Chinese bedrijf Ledeshi en npk design werken al jarenlang samen op het gebied van ontwikkeling van duurzame, compacte LED-armaturen. Dit heeft geleid tot een uitgebreide reeks armaturen die wereldwijd verkocht worden.

Ledeshi Purati by npk design
Ledeshi Purati by npk design

Architectonische verlichting voor elk interieur

De nieuwste toevoeging aan deze samenwerking is een serie prestigieuze spots. Deze bestaat uit single-beam en double-beam wand- en plafondspots die uitermate geschikt zijn voor architectonische verlichting. Ze zijn zeer flexibel uit te lijnen en te richten en bovendien geschikt voor montage op een (magnetisch) railsysteem.
De krachtige en energie-efficiënte armaturen kunnen worden toegepast voor presentaties, in een retail omgeving, in musea of gewoon thuis.
Met hun pure en verfijnde vormen in discrete matwitte, zwarte of bronskleurige afwerking passen ze naadloos in elk interieur.

Ledeshi Purati by npk design
Ledeshi Purati by npk design

design, mechanische opbouw, prototypes

npk design ontwikkelde het design, de mechanische opbouw van de armaturen en bouwde een uitgebreide serie prototypes om de functionaliteit en looks van deze nieuwe serie te testen.

Ledeshi Purati by npk design
Ledeshi Purati by npk design

“Non-stop innovation with npk design in LED lighting brought us the position we have today”

Mr. Zhang
CEO Ledeshi

Ledeshi Purati by npk design
Ledeshi Purati by npk design

Branding

Met deze armaturenserie wil Ledeshi zich richten op de architectenwereld. Daarvoor is een nieuw merk opgezet, Purati. Voor Purati is een nieuwe productnaamarchitectuur en visuele identiteit ontwikkeld. Purati is een geregistreerde merknaam.
npk design heeft naast de ontwikkeling van de producten ook de ontwikkeling van de merknaam, de visuele identiteit, de fotografie, het ontwerp van de brochure en de website verzorgd.
De vormgeving van de armaturen is gebaseerd op een cirkel en een vierkant die zijn gefuseerd. Vandaar de naam Fusi. De minimalistische visuele identiteit in zwart-wit en de fotografie op beton refereren aan puurheid en architectuur en sluiten aan op de geometrische vormentaal van de armaturen.

Ledeshi Purati by npk design

Meer informatie

Meer informatie over dit project?
Nieuwsgierig naar wat npk design voor u kan betekenen?
Neem dan gerust contact op met Jos Oberdorf.

Jos Oberdorf

meer projecten